runaway

Vad har hänt sen i januari? 
Jag vet knappt själv vart tiden har tagit vägen.  Den går bara snabbare för varje dag! 
 
Jag beslutade mig för att börja jobba på hjärtmedicin på sjukhuset i Trollhättan. Fick min sjuksköterske legitimation till slut! Men jag förstår fortfarande inte att jag jobbar som en självständig sjuksköterska med eget ansvar. Det är ett spännande yrke med variation på uppgifter, stort patienten flöde och livserfarenheter från både dem och kollegor. Vissa dagar är tuffare än andra och man undrar med tårar i ögonen hur i hela friden klarade jag ut denna dagen.  Men det går och man har många bra dagar och man lär sig även något nytt varje dag, framförallt lär man känna sig själv och inser sina egna begränsningar och möjligheter. 
 
Sommaren 2014. 
Det blev en weekend till sicilien med mamma och syster i juni. Väldigt härligt och vackert, men vi hade otur med restauranger där så mat upplevelsen blev inte på topp. 
 
Har även varit iväg på lite små roadtrips i Sverige under sommaren.  Bla Halmstad och såklart Kungshamn! 
 
Sen är ju livet en överraskning och den har överraskat mig i sommar. Saker har hänt som jag inte trodde skulle ske, men får se vart det leder någonstans och jag är förvånad över mig själv hur bra det känns!  Tiden får avgöra.. 
 
Här i september bar de även av till Turkiet med en kompis. All-inclusive resa. Så skönt att bara va iväg och slippa tänka på vad man ska äta och vart man ska gå. Fanns alltid något för nån. :) toppen service på hotellet eftersom vi var "familjen" trubbel. Två oturs fåglar på samma resa kan ju inte bli perfekt!  ;) 
 
Nää. Nu tappar jag orden. 
 
Har fantastiska människor omkring mig och är tacksam över deras tålamod och stöttning! Utan er hade jag inte orkat med mig själv de sista veckorna av sommaren! 
 
<3 
 

RSS 2.0