Andra raka segern

Seger för damlaget mot Chalmers 47 - 39

Damlaget har fått en bra start på vårens division 2-spel. Kvällens seger mot Chalmers var den andra raka för våra "damer". Segern grundlades i aggresivt försvarsspel som gjorde att Chalmers hade oerhört svårt att komma till bra lägen. Förvisso hade vi själva svårt att hitta rätt med bollen vilket segersiffrorna 47-39 vittnar om. 

Dagens seger var en rejäl lagseger. Alla tolv spelare fanns med på planen, tio av tolv spelare gjorde poäng och när matchen som mest stod och vägde var det de yngre spelarna i form av Malin Sandberg och Logen Ghasem som visade vägen med härligt skytte.   Chalmers försökte komma ikapp under matchens andra halva efter halvtidsunderläge med 22-17 och när de inledningsvis spelade zon-försvar såg matchen ut att vända. Lite mer is i magen och fler bollar inside och ett "avgörande" ryck var ett faktum.  

Som sagt - en riktig lagseger där alla spelare ska känna sig delaktiga även om det alltid är extra kul att se de yngre våga ta för sig. Två raka segrar... en härlig start på vårserien och Johanna Johansson 18 år och en jäkla massa russin rikare... En ganska trevlig fredagkväll i Helenahallen =)  

Poänggörare:
Johanna 11,
Soundes 10,
Evet 8,
Özlem 5,
Malin 4,
Lollo 2,
Sara K 2,
Tove 2,
Hanna Persson 2
Boel 1


(Skriven av Peter Lundell)


Det känns bra att det går bra för oss i basketserien! Även om man kanske inte fick spela så mycket på denna matchen!  Jag gjorde ju trotts allt bra ifrån mig förra matchen! Och gjorde väll det denna gången också.

Vi har verkligen startat bra under våren och vi är taggade för det här!
Visst är det vi som ska försöka ta hem Hela segern i vår?
Iallafall komma på en riktigt bra plats i serien!

Andra segern i rad! Vi får se till att ta hem den tredje segern också den 2/2.
Då vi har borta match mot BK Göteborg

Härligt tjejer och riktigt bra jobbat :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0